Vasaros uogų tortas
Nuraškykite uogas ir pakvieskite bičiulius pasimėgauti šiuo sultingu uogų tortu kartu su puodeliu vasariškos kavos.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 valgomieji šaukštai
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 320 gramų
- Miltai, kvietiniai, 360 gramų
- Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Pienas, 200 mililitrų
- Uogos, vasaros, 300 mililitrų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.
Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai