Vasaros varškės spurgos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 600 gramų
- Miltai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 40
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-02 21:25
skanios spurgos
2016-09-04 15:56