Vasaros vyšnia
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vyšnios, 1 kilogramas
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Cukraus pudra, 1 stiklinė
- Vanduo, 60 mililitrų
- Želatina, 30 gramų
- Vyšnių sirupas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Įlašiname vyšnių sirupo.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai