Vasaros vyšnia

Vasaros vyšnia
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vyšnios, 1 kilogramas
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
  • Cukraus pudra, 1 stiklinė
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Želatina, 30 gramų
  • Vyšnių sirupas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.

  2. Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.

  3. Įlašiname vyšnių sirupo.

  4. Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.

  5. Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.

  6. Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai