Vėdarai

Vėdarai
Skanaus.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 2 litrai
  • Bulvės, 2 kilogramai
  • Žarnos vėdarams, 1 kilogramas
  • Pienas, 600 mililitrų
  • Svogūnai, 2 galvos
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).

  2. Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.

  3. Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.

  4. Valgom su grietine ir spirgiukais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kaimietė
2019-01-22 16:45
Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.