Vėdarai
Skanaus.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 2 litrai
- Bulvės, 2 kilogramai
- Žarnos vėdarams, 1 kilogramas
- Pienas, 600 mililitrų
- Svogūnai, 2 galvos
- Česnakas, 5 skiltelės
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pipirai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-22 16:45