Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis

Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gramų
  • Cukrus, rudas, 200 gramų
  • Manų kruopos, 50 gramų
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Aliejus, 150 mililitrų
  • Sojų pienas, 300 mililitrų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aguonos, 1 saujelė
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Razinos, 1 saujelė
  • Uogienė, geriausia naminė, 6 valgomieji šaukštai
Papuošimui:
  • Šokoladas, juodasis, konditerinis, 5 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, manų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius, cinamoną, druską, aguonas sumaišykite dubenyje. Iš 1 - 2 apelsinų išsispauskite sultis (turėtų gautis apie 6 v.š. ). Sultis, aliejų ir pieną supilkite į dubenį, kuriame sumaišyti sausi produktai. Viską išmaišykite. Tešla turėtų būti skystos konsistencijos, bet ne per skysta. Jeigu atrodo per kieta, pridėkite dar šiek tiek augalinio pieno.

  2. Orkaitę įkaitinkite iki 200 -220°C temperatūros. Tešlą po 2 - 3 šaukštus dėkite į silikonines formeles (nedėkite iki pat viršaus, nes kepant keksiukai iškils). Paskaninimui ant vienų keksiukų galima uždėti po šaukštą uogienės, ant kitų - po kelias razinas.

  3. Keksiukus dėkite kepti ir kepkite apie 15-20 min. Prižiūrėkite, kad nesudegtų! Išėmus galima aptepti tirpintu konditeriniu šokoladu. Galima užbarstyti ir kokosų drožlių, jog atrodytų kaip sniegas.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2014-02-03 21:33
kokia uogiene dejot?
Aušra
2013-12-18 20:36
Pipirų nedėkite, nežinau, kodėl jie prirašyti prie ingredientų