Vegetariški balandėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus
- Česnakas, 2 skiltelės
- Graikiniai riešutai, 30 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Kopūstai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai