Velykinės salotos "Saulė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, virta, 500 gramų
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
- Pievagrybiai, konservuoti, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kukurūzai, konservuoti
- Majonezas, VILNIUS
- Alyvuogės, juodos, 20 vienetų
- Traškučiai
- Kiaušiniai, tryniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai