Velykinės salotos "Saulė"

Velykinės salotos "Saulė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, virta, 500 gramų
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
  • Pievagrybiai, konservuoti, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kukurūzai, konservuoti
  • Majonezas, VILNIUS
Papuošimui:
  • Alyvuogės, juodos, 20 vienetų
  • Traškučiai
  • Kiaušiniai, tryniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.

  2. Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: migle
» Rašyti komentarą
» Komentarai