Velykiniai viščiukai

Velykiniai viščiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, virti, 6 vienetai
  • Vištienos filė, virta, 300 gramų
  • Morkos, virta, 1 vienetas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Dar reiks maltų raudonųjų (saldžių) pipirų 1 arbat. šaukštel.

Kietai virtus kiaušinius perpjauname pusiau, išimame trynius.Nupjauname nedidelę dalį kiaušinio baltymo apačios, kad geriau stovėtų gaminami viščiukai.Susmulkiname virtą vištieną,sutarkuojame virtą morką, dedame sviesto, majonezo,padruskiname, papipiriname,dedame maltų raudonųjų pipirų.Viską gerai sutriname ir formuojame rutuliukus.Apvoliojame smulkintuose kiaušinio tryniuose. Paruoštus kamuoliukus dedame į baltymus, kurių kraštelius išpjaustome peilio pagalba.Iš pipirų arba gvazdikėlių padarome akutes,iš saldžiosios paprikos išpjauname skiauterėles ir snapelius ir sodiname į pintinėlę papuoštą žalumynais:salotų, kopūstų lapeliais.
2 Tokius viščiukus labai mėgsta vaikai.

Taigi gražių ir kūrybingų kulinarinių idėjų belaukiant gražiausios pavasarinės šventės- šv.Velykų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
irena
2015-03-29 20:25
laaabai gardu
zana
2014-04-15 11:00
bandysiu daryti
Monika
2012-04-08 00:24
Super receptelis atrodo tikrai fantastiskai
Puke
2012-04-05 14:40
Labai skanu ir paprasta
Darbo skelbimas
2012-04-04 21:15
Kulinariniams puslapiams reikia redaktoriaus!
P.S. Jau taip nesmagu skaityt.. Bet visgi dėkui autorei už receptą Tik būkit mielos, pasistenkit rašyti ne tik be gramatinių klaidų, bet ir sklandžiai Ir be kalbos kultūros klaidų.. Ačiū visoms ir visiems, kurie stengsis