Velykinis paršiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 kilogramai
- Mėsa, malta, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 150 mililitrų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
» Rašyti komentarą