Velykinis pyragas su įdaru
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kvietiniai miltai, 325 gramai
 - Mielės, 20 gramų
 - Pienas, 125 mililitrai
 - Cukrus, 50 gramų
 - Druska
 - Sviestas, 75 gramai
 - Kiaušiniai, 1 vienetas
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai