Velykinis pyragas su įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 325 gramai
- Mielės, 20 gramų
- Pienas, 125 mililitrai
- Cukrus, 50 gramų
- Druska
- Sviestas, 75 gramai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai