Velykų pyragas
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grietinė, 0.75 stiklinės
 - Cukrus, 0.7 stiklinės
 - Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
 - Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
 - Kiaušiniai, 5 vienetai
 - Margarinas, 100 gramų
 - Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
 - Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
 - Razinos
 - Riešutai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Trynius išsukame su cukrumi,baltymus išplakame iki tirštų putų.
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus,  pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į  riebalais pateptą formą ir kepame.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2017-03-26 21:42
2017-03-26 21:42
Geras
                    2015-04-06 21:21
Ko gero miltų ne du šaukštai, bet  2 stiklinės.
                    2015-03-02 16:22
o kaip suprasti receptą 2 šaukštai miltų ,o eigoj pilu po 3 šaukštus miltų ir baltymus ir vėl iš eilės......Tai kiek tų miltų ? ar su 2 šaukštais iškeps pyragas?
                    
2022-04-13 14:00