Velykų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 0.75 stiklinės
- Cukrus, 0.7 stiklinės
- Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Margarinas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Razinos
- Riešutai
Gaminimo instrukcija:
Trynius išsukame su cukrumi,baltymus išplakame iki tirštų putų.
Sudedame riebalus,suberiame krakmolą, kepimo miltelius.Viską gerai išmaišome,supilame grietinę.Išsuktus trynius permaišome.
Prieš pabaigą maišant dalimis pilti išplaktus baltymus ir miltus.(Aš pilu po 3 šaukštus miltų paskui baltymus, pamaišau ir vėl iš naujo). Supilame citrinos sultis, kvapus ir pasirinktus džiovintus vaisius ir riešutus. O tada supilame viską į riebalais pateptą formą ir kepame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-26 21:42
2017-03-26 21:42
Geras
2015-04-06 21:21
Ko gero miltų ne du šaukštai, bet 2 stiklinės.
2015-03-02 16:22
o kaip suprasti receptą 2 šaukštai miltų ,o eigoj pilu po 3 šaukštus miltų ir baltymus ir vėl iš eilės......Tai kiek tų miltų ? ar su 2 šaukštais iškeps pyragas?
2022-04-13 14:00