Venecijietiški kukuliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 250 gramų
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Bandelės, 1 vienetas
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, kukurūzų, 0.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Mėsa gerai sumaišoma su sūriu, smulkiai supjaustytais svogūnais, kiaušiniu ir mirkyta, nuspausta bei sumaigyta bandele, įberiama druskos ir pipirų. Iš gauto faršo padaromi kukuliai, kurie išverdami 0,5L pasūdyto vandens. Grietinė sumaišoma su krakmolu, supilama į pravėsintą vandenį, mišinys užvirinamas, pasūdomas, pagardinamas pipirais bei susmulkintais prieskoniniais žalumynais ir užpilamas ant kukulių. Kukuliai paduodami su makaronais arba ryžių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai