Vengriškai kepta mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aitrioji paprika
- Grybai, virti, 150 gramų
- Kvietiniai miltai
- Kiauliena, griežinėliai po 180g, 4 vienetai
- Aliejus, 80 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Raudonas vynas, 200 mililitrų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-12 14:07