Vengriškai kepta mėsa

Vengriškai kepta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aitrioji paprika
  • Grybai, virti, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai
  • Kiauliena, griežinėliai po 180g, 4 vienetai
  • Aliejus, 80 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Raudonas vynas, 200 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
svetlana
2010-03-12 14:07
man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima