Vengriškas troškinys su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, sprandinė, 600 gramų
- Svogūnai, 250 gramų
- Kiaulienos šoninė, 50 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, malta, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, mėsos, 0.25 litro
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Ryžiai, ilgagrūdžiai, 250 gramų
- Paprika, malta, 2 vienetai
- Pomidorai, konservuoti, 400 mililitrų
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus - kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pačirškinti su riebalais.
Suberti svogūnus ir maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti sultinį. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai