Vengriškas troškinys su ryžiais

Vengriškas troškinys su ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, sprandinė, 600 gramų
  • Svogūnai, 250 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 50 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, malta, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, mėsos, 0.25 litro
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 250 gramų
  • Paprika, malta, 2 vienetai
  • Pomidorai, konservuoti, 400 mililitrų
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus - kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pačirškinti su riebalais.
Suberti svogūnus ir  maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti sultinį. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai