Vengriški barščiai

Vengriški barščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, 400 gramų
  • Rūgštynės, špinatai, 600 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, kapotos
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai