Vengriški varškės pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, žievelė, 0.5 vieneto
- Pienas
Gaminimo instrukcija:
Varškė pertrinama per sietą, sumaišoma su tryniu, druska, cukrumi, citrinos žievele. Įpilama pieno arba grietinėlės. Atskilai išplakami baltymai. Viskas sumaišoma, padaroma tešla. Ji 0,5 val. palaikoma. Po to iš jos padaroma 12 pyragėlių kurie iškepami keptuvėje. Ant dalies paruoštų pyragaičių uždėliojama varškės, ant viršaus užvožiami kiti pyragėliai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-18 09:36
o miltu ar krakmolo kokio nereikia
2010-02-17 19:44
2010-02-07 12:08
2010-11-28 13:23