Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 1 vienetas
- Grietinėlė, 35%, 20 gramų
- Svogūnai, apkepti aliejuje, 50 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, 2 riekės
- Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
- Kiaušiniai, virtas, baltymas, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Agurkai, 1 vienetas
- Duona, balta, 4 riekės
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
» Rašyti komentarą