Vėrinukai su žuvies kukulaičiais

Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, 20 gramų
  • Svogūnai, apkepti aliejuje, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, 2 riekės
  • Prieskoniai, žuviai
  • Druska
  • Pipirai
  • Kiaušiniai, virtas, baltymas, 1 vienetas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Duona, balta, 4 riekės
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.

  2. Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.

  3. Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.

  4. Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.

  5. Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.

  6. Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.

  7. Puošiame žalumynais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Liuda
» Rašyti komentarą