Veršiena su vyno padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, išpjova, 500 gramų
- Raudonas vynas, 1 stiklinė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai