Veršienos kotletukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršienos faršas, 500 gramų
- Džiūvėsėliai, 50 gramų
- Pienas, 70 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Sūrelis, tepamas, varškės, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Bulvės, bulvių košei, 500 gramų
- Morkos, bulvių košei, 1 vienetas
- Sviestas, bulvių košei, 30 gramų
- Pienas, bulvių košei, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai