Veršienos kumpis su obuoliais

Veršienos kumpis su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kumpis, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Rūgpienis, 1.5 stiklinės
  • Kmynai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Kardamonas
  • Kalendra
  • Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:

Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai