Veršienos maltiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, 800 gramų
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Sultinys
- Sviestas
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai