Veršienos muštiniai

Veršienos muštiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, nugarinė, 800 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai