Veršienos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, virta, be kaulų, 200 gramų
- Kiaulės liežuvis, virtas, 100 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 3 vienetai
- Agurkai, 100 gramų
- Pievagrybiai, virti, 100 gramų
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 20 mililitrų
- Actas, 50 mililitrų
- Cukrus, 50 gramų
- Majonezas, padažas
Gaminimo instrukcija:
Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai