Veršienos salotos

Veršienos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, virta, be kaulų, 200 gramų
  • Kiaulės liežuvis, virtas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 3 vienetai
  • Agurkai, 100 gramų
  • Pievagrybiai, virti, 100 gramų
  • Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 20 mililitrų
  • Actas, 50 mililitrų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Majonezas, padažas
Gaminimo instrukcija:

Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai