Veršienos šašlykas

Veršienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Veršiena, 1.5 kilogramo
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Majonezas, 150 mililitrų
  • Česnakas, 6 skiltelės
  • Prieskoniai, šašlykų
  • Krapai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pribuskite
2015-08-26 20:47
Kas valgo saslyka su ryziais, armenai ir gruzinai nezinau ka padarytu
as
2012-10-23 20:06
cia ne turkiskas patiekalas.