Veršienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Veršiena, 1.5 kilogramo
- Svogūnai, 5 vienetai
- Majonezas, 150 mililitrų
- Česnakas, 6 skiltelės
- Prieskoniai, šašlykų
- Krapai, 2 valgomieji šaukštai
- Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-23 20:06
cia ne turkiskas patiekalas.
2015-08-26 20:47