Veršienos šniceliai

Veršienos šniceliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, malta, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, veršienos
  • Juodieji pipirai
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai