Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu

Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kumpis, 200 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, švieži, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 50 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai
  • Pievagrybiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai