Veršienos troškinys drebučiuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, kumpis, 500 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Vanduo, 150 gramų
- Želatina, 20 gramų
- Sultinys, mėsos, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai