Veršienos troškinys drebučiuose

Veršienos troškinys drebučiuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kumpis, 500 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Vanduo, 150 gramų
  • Želatina, 20 gramų
  • Sultinys, mėsos, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai