Veršienos troškinys su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, krūtininė, 800 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pupelės, 0.5 stiklinės
- Žirniai, 0.5 stiklinės
- Žiediniai kopūstai, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Bulvės, 8 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai