Veršienos troškinys su lęšiais

Veršienos troškinys su lęšiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Lęšiai, 200 gramų
  • Gvazdikėliai
  • Lauro lapai, lapai
  • Bulvės, 400 gramų
  • Muskatas
  • Juodieji pipirai
  • Veršiena, 600 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai