Vestuvinė rusiška žąsis

Vestuvinė rusiška žąsis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žąsis, 1 vienetas
  • Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, įvairūs
  • Druska
  • Sorų kruopos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu tik mes zasi darom kaledom taip