Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais, 1 pakelis
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Juodieji serbentai, 50 gramų
- Bazilikas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
» Rašyti komentarą
» Komentarai