Vieno kąsnio užkandėlė su antiena

Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais, 1 pakelis
  • Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
  • Juodieji serbentai, 50 gramų
  • Bazilikas
Gaminimo instrukcija:
  1. Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.

  2. Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.

  3. Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.

  4. Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.

  5. Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.

Porcijų skaičius: 10
» Rašyti komentarą
» Komentarai