VILIUKO sumuštiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, karšto rūkymo, 300 gramų
- Pomidorai, nedideli, 3 vienetai
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Batonas, riekelės, 10 vienetų
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Mėsą geriausiai rinktis baltą, karšto rūkymo, o skaniausia - su kalakutienos file. Supjaustom ją kubeliais. Pomidorus ir sūrį - taip pat. Viską sumaišom su majonezu. Kuo daugiau majonezo - tuo minkštesni ir šlapesni sumuštiniai. Išdėliojam skardą batono riekelėmis, aptepam jas dar trupučiu majonezo ir uždedam masę. Kepam, kol apskrus (~200 laipsnių temp.).
NEREALŪS sumuštiniai ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-28 11:57
As vietoje mesos imu slapia desra. Pomidorus smulkiai supjaustau, supjaustau smulkiai ir svoguno galva, o desra ir suri sutarkuoju burokine tarka. Tadaviska sumaisau su majonezu ir tepu ant batono riekeliu.
2014-06-27 11:03
Aš vietoj majonezo kiaušinį dedu. Plius priedai galimi: pomidorai, paprika, svogūnas, česnakas, ir t.t. pagal skonį
2014-06-27 10:14
ka daryti, kad pastoveje sie sumustinukai neprarastu savo traskumo? pabuve jie tampa kaip guminiai, dingsta batono traskumas?
2014-06-17 11:03
Superiniai gavosi !! Labai ačiū už pusryčių receptą.
2015-02-16 17:45