Vilniaus pianinas

Vilniaus pianinas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 500
  • Agurkai, vaisiniai, 2
  • Kiaušiniai, 4
  • Pievagrybiai, 300
  • Majonezas
  • Sūris
Papuošimui:
  • Alyvuogės
  • Lašiša
  • Sūris, fermentinis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.

  2. Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
    1 sluoksnis - vištiena
    2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
    3 sluoksnis - pievagrybiai
    4 sluoksnis - majonezas
    5 sluoksnis - agurkai
    6 sluoksnis - majonezas
    7 sluoksnis - kiaušiniai
    8 sluoksnis - majonezas
    9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).

  3. Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą
» Komentarai