Vilniaus pianinas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 500
- Agurkai, vaisiniai, 2
- Kiaušiniai, 4
- Pievagrybiai, 300
- Majonezas
- Sūris
- Alyvuogės
- Lašiša
- Sūris, fermentinis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos krūtinėlę išvirti, pasūdytame vandenyje, ataušinti, o tada smulkiai supjaustyti. Pievagrybius apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka. Kiaušinius išvirti, ataušinti ir susmulkinti.
Produktai paruošti. Pradedam sluoksniuoti:
1 sluoksnis - vištiena
2 sluoksnis - "Vilniaus" majonezo (Provansalis)
3 sluoksnis - pievagrybiai
4 sluoksnis - majonezas
5 sluoksnis - agurkai
6 sluoksnis - majonezas
7 sluoksnis - kiaušiniai
8 sluoksnis - majonezas
9 sluoksnis - sūris ,tarkuotas. Šiuo sluoksniu neužkloti viso paviršiaus ploto, palikit vietos klavišams).Pasitelkiam savo kruopštumą ir fantaziją. Iš sūrio ir alyvuogių padarome klavišus, o iš lašišos susukame rožytę.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai