Virdžinijos kumpis

Virdžinijos kumpis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kumpis, 750 gramų
  • Cukrus, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 8 vienetai
  • Žirniai, 2 stiklinės
  • Kiaulienos lašiniai, griežinėliai, 2 vienetai
  • Grietinė, 60 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Persikai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kumpis prismaigstomas gvazdikėlių, įdedamas į keptuvę, įįpilama truputį vandens, įberiama šiek tiek cukraus (arba mišinio iš šaukšto garstyčių miltelių ir 2 šaukštų cukraus). Paruošta mėsa kepama vidutinio karštumo orkaitėje valandą, kartkartėmis ją aplaistant atsiradusiomis sultimis. Kartu su mėsa galima kepti pusiau perpjautus persikus ir kriaušes. Jie suteikia patiekalui švelnesnį skonį. Likusios kepsnio sultys paduodamos atskirame indelyje (jas galima praskiesti trupučiu vandens).
Žirniai sumaišomi su pakepintais lašiniukų kubeliais (be riebalų) ir ištroškinami truputyje vandens. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prie taip paruošto kumpio paduodamos keptos bulvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simas
2011-07-01 19:00
Bet tai kai riebumo