Virta aviena su krapais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 800 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Krapai, 5 vienetai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai