Virta aviena su pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, su kaulu, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, skystas, 50 mililitrų
- Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai