Virta aviena su pomidorais

Virta aviena su pomidorais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, su kaulu, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, skystas, 50 mililitrų
  • Druska
  • Cukrus
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:

Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai