Virta jautienos krūtininė

Virta jautienos krūtininė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, krūtininė, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Raudonas vynas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai