Virta jautienos krūtininė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, krūtininė, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Raudonas vynas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai