Virta marinuotos jautienos nugarinė
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Obuolių sultys, 1 stiklinė
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Petražolės, 1 vienetas
 - Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
 - Actas, 100 gramų
 - Kadagio uogos, 3 vienetai
 - Vanduo, 150 gramų
 - Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
 - Citrinų sultys, 40 gramų
 - Morkos, 1 vienetas
 - Citrinos, žievelė
 - Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
 - Druska
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai