Virta marinuotos jautienos nugarinė

Virta marinuotos jautienos nugarinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, 100 gramų
  • Kadagio uogos, 3 vienetai
  • Vanduo, 150 gramų
  • Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
  • Citrinų sultys, 40 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Citrinos, žievelė
  • Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai