Virta šerniena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šerniena, kumpis, 1.5 kilogramo
- Actas, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 litras
- Raudonas vynas, 2 stiklinės
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-01 13:14