Virta šerniena

Virta šerniena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šerniena, kumpis, 1.5 kilogramo
  • Actas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 litras
  • Raudonas vynas, 2 stiklinės
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nulupama kumpio oda, išimamas kaulas, mėsa susukama ir perrišama. Užpylus vandenį, actą, vyną, pjaustytas daržoves mėsa verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa paslegiama, plonai supjaustoma, papuošiama petražolių lapeliais, aplink išdėliojami 4 iš citrinų ar apelsinų žievių išpjaustyti krepšeliai, į kuriuos pridedama erškėtuogių tyrės. Galima patiekti ir su krienais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
nu normaliai
2010-02-01 13:14
ar negaletu apie zveriena buti daugiau receptu ? butu labai ydomu paskaityti ir isbandyti