Virta veršiena su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, 600 gramų
- Daržovės, 1 kilogramas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, mėsos
- Lauro lapai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai