Virta veršienos krūtininė

Virta veršienos krūtininė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, krūtininė, 800 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai