Virta veršienos krūtininė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, krūtininė, 800 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Grietinė, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai