Virta višta

Virta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Salierai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, nedidelė, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Majonezas
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ygtr
2011-08-28 10:04
mano manymu gaunasi saltas uzkandis, ale liezuvis virtas
Linksmute
2010-02-01 16:52
Tai kam ta vista dar gadinti ? Jau tokiu atveju - isvirti geriau vistienos sriuba , isgriebti ta vista ir valgyt su majonezu.Tai dar ir sriuba iseis.
artas888
2010-01-31 17:37
nu jo.receptas unikalus.tikras grybas o ne receptas.
pusvirejas :)
2009-09-30 17:19
ir viskas??? sudedi vista i majoneza ir ant stalo deti??? zmona is namu isvarys pamacius toki patiekala
arba cia gaspadine ne viska uzrase,paliko vietos kiekvieno fantazijai
nu vistiek dekui