Virta višta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Vanduo, 1.5 litro
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Salierai
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, nedidelė, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-01 16:52
Tai kam ta vista dar gadinti ? Jau tokiu atveju - isvirti geriau vistienos sriuba , isgriebti ta vista ir valgyt su majonezu.Tai dar ir sriuba iseis.
2010-01-31 17:37
nu jo.receptas unikalus.tikras grybas o ne receptas.
2009-09-30 17:19
ir viskas??? sudedi vista i majoneza ir ant stalo deti??? zmona is namu isvarys pamacius toki patiekala
arba cia gaspadine ne viska uzrase,paliko vietos kiekvieno fantazijai
nu vistiek dekui
arba cia gaspadine ne viska uzrase,paliko vietos kiekvieno fantazijai
nu vistiek dekui
2011-08-28 10:04