Virta žąsiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Žąsis, 800 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai