Virta žąsiena

Virta žąsiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Žąsis, 800 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai