Virta žuvis tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, virta, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska, tešlai
- Actas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 2 stiklinės
- Margarinas, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, tešlai, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, tešlai
Gaminimo instrukcija:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai