Virta žuvis tešloje

Virta žuvis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, virta, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska, tešlai
  • Actas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 2 stiklinės
  • Margarinas, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, tešlai, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, tešlai
Gaminimo instrukcija:

Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai