Virta žuvis tešloje

Virta žuvis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, virta, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Actas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai papildomai reiks: 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai margarino, 1 stiklinė pieno, 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, druskos.

Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lėja
2013-12-20 14:03
Nesupratau, ar ją dar reikia išvirt, prieš kepant?
zzz
2010-12-24 13:22
kodel nera keptos zuvies tesloje