Virtas jaučio liežuvis

Virtas jaučio liežuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio liežuvis, 800 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Sausam marinatui papildomai reikės: pusė šaukštelio pipirų, 2 lauro lapeliai, 3 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo.

Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
arnas
2014-10-25 14:31
As tai zale valgau
ane
2013-01-18 18:53
as nemarinuoju, overdu iskarto. po to i salta vandeni geriau lupasi
ane
2013-01-18 18:50
Mikis
2010-07-15 13:44
Kaip paskaitau, kad &quoteimininkes" deda vegeta, tai tokie receptai pasitikejimo nekelia
nella
2010-05-04 15:52
as tai visada marinuoju liezuvy,nuplaunu idedu i puoda pridedu cesnako vegetos,daug juoduju pipiru druskos ir nakciai palieku nes tada liezuvis paleizia visa savo krauja ir isigeria geriau visus prieskonius,,tada jis minkstesnis ir skanes buna....