Virtas jaučio liežuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jaučio liežuvis, 800 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Sausam marinatui papildomai reikės: pusė šaukštelio pipirų, 2 lauro lapeliai, 3 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo.
Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-18 18:53
as nemarinuoju, overdu iskarto. po to i salta vandeni geriau lupasi
2013-01-18 18:50
2010-07-15 13:44
Kaip paskaitau, kad "eimininkes" deda vegeta, tai tokie receptai pasitikejimo nekelia
2010-05-04 15:52
as tai visada marinuoju liezuvy,nuplaunu idedu i puoda pridedu cesnako vegetos,daug juoduju pipiru druskos ir nakciai palieku nes tada liezuvis paleizia visa savo krauja ir isigeria geriau visus prieskonius,,tada jis minkstesnis ir skanes buna....
2014-10-25 14:31