Virtas karpis

Virtas karpis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 kilogramas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Bulvės, virtos, 4 vienetai
  • Pelerūnas (kietis)
  • Čiobreliai
  • Druska
  • Citrinos, griežinėlis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas. Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais. Tinka su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai