Virtas karšis

Virtas karšis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karšis, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Krienai, tarkuoti, 0.5 stiklinės
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2014-10-18 18:50
Grybų troškinys