Virtas karšis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karšis, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Krienai, tarkuoti, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-18 18:50