Virtas karšis su obuoliais

Virtas karšis su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karšis, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Krapai, šakelė, 1 vienetas
  • Krienai, tarkuoti, 0.5 stiklinės
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukrus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai