Virtas karšis su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karšis, 1 kilogramas
- Morkos, 1 vienetas
- Obuoliai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Krapai, šakelė, 1 vienetas
- Krienai, tarkuoti, 0.5 stiklinės
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai