Virtas rūkytas kumpis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 800 gramų
- Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai